Asma dalam kalangan kanak-kanak

Anak korang ada asma tak?



👀👀👀.



Kesiannya dik ..mengamuk taknak neb 😰

Momies ada tak anak mengamuk tak nak neb macam dalam video ni⤵?



Meh la cuba Jus Asmak Gold untuk rawat dalam,

dan

 Minyak Herba Asmak untuk rawat luaran 😊



Gabungan terhebat selesaikan

masaalah asma anak anak korang.



Keberkesanan terpulang individu yer.



Jangan terus harap kesembuhan dengan kadar segera😐.



Itu penting nya beli dari pengedar yang sah 🙋.



Momies akan diajar cara guna yang betul.



Biar nampak kesan.



In syaa Allah.





0135819100 Rabiahtun

Jom kenali Bedak Callovera

🍀 Bedak Callovera 🍀

Berbeza sikit dari Bedak Asmak yg asalnya dari tanah liat putih je. Yg ni premium sikit ada aloevera, calamine dalam tanah liat putih

Sangat sesuai jadikan masker dan bedak sejuk.
Juga membantu merawat dan melembabkan kulit.

Sangat pekat dan paling best bila kering tak akan kotorkan persekitaran dengan rekahan Bedak Callovera

Isian 50gm rm35

Isian 150gm rm65

BedakCallovera

Asmak4u057 #057gempur #AnakSihatHatiTenang #WeAreFamily #AsmakDiamondMerdeka

Tips anak mudah tidur

Anak susah tidur?

Jom cuba urut² lembut anak dgn EO Asmak Baby Care ni

👶🏼 Essential Oil
Clove oil – Sumber antioksidan, menjadikan kulit lembut dan menghilangkan bekas-bekas parut.
Nutmeg oilmelegakan kesakitan otot, tidur yang lebih baik.
Peppermint oil – mengurangkan gatal pada kulit, menyembuhkan sakit kepala dan terapi sendi serta meringankan alergi.
Sweet Almond oil – melembabkan kulit, mencegah keradangan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan halus dan melindungi kulit daripada sinaran uv berbahaya.

RESDUNG HILANG DALAM MASA 2 MINGGU!

Korang stress tak bila bangun je #BERSIN tebabo macam nak pecah kepala? Susah tak nak bernafas bila hidung dah start #BERAIR? Aduhhhh belum lagi #KEPALA #BERAT #SAKIT #KEPALA

Boleh terganggu kan urusan seharian? Kalau yang selalu berurusan dengan orang pun jadi tak selesa tau! 😫😭

Tapi! Kalau #KONSISTEN gunakan #ASMAKHERBS  ni, InshaAllah #BERKESAN dalam masa 2 minggu akan nampak kesannya.

Ini #BETUL_BETUL bukan #COBAAN! #BONUS untuk yang dah berzaman tak makan #SEAFOOD #SAMBAL_BELACAN tu kan…menyengih aje lepas ni makan uiii…

Boleh ke boleh? On tak on? Haaaa meh #MERISIK sebotol dua. Lebih #UMPH digandingkan dengan #MINYAKHERBAASMAK.

Cepat tau, jangan tunggu lama2, kang melarattt… 👇👇👇

==> http://60135819100asmak.wasap.my
==> http://60135819100asmak.wasap.my
==> http://60135819100asmak.wasap.my

#Asmak #WeAreFamily #AnakSihatHatiTenang #GoNaturalForABetterLife #StokisAsmakTelukIntan #KapsulResdung #KapsulHerba #ResdungKronik #Selsema #Migrain

Hapuskan kekeliruan

Produk bernama Minyak Herba Asma Mujarab adalah PRODUK TIDAK BERDAFTAR



Menjual, mengimport,membekal,mengilang atau memiliki produk yang tidak berdaftar adalah satu kesalahan. Anda boleh dipenjara 3 tahun atau denda sehingga RM25000.


Perhatikan setiap perbezaan ini. Jangan salah pilih tau😘



Usah terkeliru produk ini dengan



👇



❤️MINYAK HERBA ASMAK❤️

——–————————

Pastikan Minyak Herba Asmak original keluaran MHAM



1- Dijual bersama kotak esklusif (kotak tabung)

2- Seal berwarna hijau tua lutsinar

3- Font MINYAK HERBA ASMAK (ada K di belakang bukan nama penyakit “asma”)

5- Ada trademark/registered dgn Mylpo

6- MHA original serdaknya warna hitam 100%

7- MHA original mengikut piawaian yang ditetapkan oleh KKM, MHAM tiruan ada menthol dan champor “overdose” yang berbahaya untuk manusia.

8- Berdaftar dgn KKM. No MAL 180986063TC

  1. meditag hologram original dari KKM

    10- Di edarkan oleh Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn.Bhd

    11- Boleh di dapati dlm 3 versi _ Harga Tetap



    ✓ 50ml – RM55

    ✓ 30ml – RM39

    ✓ 10ml – RM19



    12- Ada maklumat kandungan,amaran dan cara pakai



    Utk lebih detail tentang produk boleh terus whatsapp saya yer



    Www.wasap.my/60135819100/minyak+herba+asmak



    Rabiahtun,

    SP05701



    Pengedar sah dan berdaftar


    0135819100 Cikgu Basariah

Adoi, gatalnya badan!

Assalamualaikum



Pernah tak korang tidur tengah malam pastu terjaga akibat kena gigit nyamuk atau menggaru-garu akibat hama?



Pernah tak korang atau anak kena ruam akibat panas? Sampai habis merah serta gatal-gatal badan dan muka?


Pernah tak korang berjalan terlalu lama sampai kulit paha bergesel dan akhirnya melecet kat paha, pelipat dan kawasan-kawasan tersembunyi tu? Pedihnya memang tak boleh bawa bincang kan?



Ha, ni dia solusinya.






Hanya tabur, sapu dan biar je kat kulit tu.



In shaa Allah kesan pantas dirasai hanya selepas 1 atau 2 kali pemakaian.



Bebas steroid

Bebas talkum

Bebas paraben



Serius selamat, best dan berkesan.



Nak cuba?



Hubungi saya,

0135819100 Rabiahtun

Bahaya Resdung

Ramai orang menghidap resdung tanpa disedari.

Antara tanda-tanda resdung seperti berikut:

  1. Mengalami hidung berair dan tersumbat.
  2. Kerap kali bersin diwaktu pagi.
  3. Gatal pada kelopak mata anda.
  4. Pernafasan dan mulut akan berbau.
  5. Tidur berdengkur.
  6. Akan hilang deria bau.
  7. Selsema berpanjangan.
  8. Jerawat mudah untuk tumbuh.
  9. Berasa sakit pada bahagian kepala.
  10. Gatal – gatal apabila makan makanan yang terperap atau makanan laut.
  11. Batuk yang teruk pada waktu malam.
  12. Kesakitan atau tekanan muka.
  13. Sakit tekak berpanjangan dan berulang – ulang.
  14. Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan.
  15. Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yg biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
  16. Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
  17. Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
  18. Kelesuan.

MEMPERKENALKAN ASMAK HERBS


– Produk Muslim bertaraf GMP diperbuat dari herba terpilih menggunakan KAPSUL HALALGEL bersih dan suci bagi membantu melegakan resdung seawal 3 hingga 14 hari.

TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN STEROID
Ianya ramuan dari herba-herba terpilih seperti:
•AKAR MENGKUNYIT
•AKAR SERAPAT
•JINTAN HITAM
•TONGKAT ALI

**********************
CEPAT dan MUJARAB.
Sesuai untuk 3 tahun ke atas.
Asmak Herbs 30 biji
Hanya Ambil Bila perlu sahaja tau. 😉

Berminat klik link ni

www.wasap.my/60135819100/SetResdungAsmak

Tahniah!

Alhamdulillah sepanjang bulan Julai 2019 yang lalu, seramai 10 orang ahli Team Asmak4u057 telah mencapai target restok level masing-masing.

Jutaan tahniah saya ucapkan. Semoga terus cemerlang pada masa mendatang ❤️

Pertemuan Team Asmak4u057 Utara

Alhamdulillah rezeki berkumpul sembang santai bisnes bersama Team #Asmak4u057 Utara. Semoga makin meroket selepas ni.

Tetapkan matlamat bisnes dan betulkan niat kita. Semoga Allah permudahkan segalanya.

Go Team!

Asmak4u057 – Excellent Together Now and HereAfter ❤️

057Gempur #AsmakKedah #AsmakPerak #AsmakSerataRata #WeAreFamily