Kisah bersunat

Hai korang!

Pejam celik pejam celik dah 2 minggu cuti sekolah. Rasa macam tak bercuti pon ada ni 😂

Alhamdulillah cuti ni, anak sulung Kak Ayu dah selamat bersunat. Sekarang tengah berpantang semoga cepat dikurniakan kesembuhan.

Tahun lepas adiknya bersunat dahulu. Masa adik bersunat dulu, Kak Ayu hanya berani letak Minyak Herba Asmak selepas beberapa hari. Punyalah seriau. Dekat seminggu baru nak lega betul.

Untuk si abang kali ni, balik je rumah, terus suami kak Ayu letak Minyak Herba Asmak. Alhamdulillah memang cepat proses penyembuhannya. Hari ke dua pon nampak dah kering elok. Masuk hari ketiga dah boleh jalan dan duduk dengan selesa. Syukur sangat.

Petang ni Kak Ayu nak gerak balik ke Teluk Intan. Esok dan lusa ada kursus pula di Bentong. Kali ni hanya bawa Nurin dan suami jadi teman. Razin dan Rafif terpaksa Kak Ayu tinggal dengan mak mentua di Kedah.

Doakan perjalanan menuntut ilmu ini dipermudahkan.

Salam Jumaat ! 😘

Promosi hebat 12.12

Assalamualaikum



Kaki shopping online, install la shopback ni.

Masuk ke apps melalui link dari shopback. Nanti dapatla cashback balik selepas berjaya transaksi.


Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Sambil shopping sambil tebus balik duit. Untung kan?



Ingat, masuk dari shopback tau.



Tau la hangpa dah ketaq tangan nak shopping 12.12 tu kennnn..haha..



Hat belum install, klik link 👇👇👇 ni.



https://app.shopback.com/mys?raf=awaBQD



Dapat free rm5 lagi dalam akaun nanti. Cepat sket hangpa dapat tebus duit masuk akaun bank.



Berbelanja dengan bijak ye uolls 😘



Eh, sebelum tu nak remind. Kalau nampak produk Asmak dalam shopee ke Lazada jangan beli. Fake semua tu. Jangan kata kak Ayu tak bagitau.



Sokonglah kami peniaga Asmak yang sentiasa ikut peraturan yang ditetapkan HQ.

Nak beli produk Asmak, mai cari kak Ayu dan pengedar sah Asmak je ye 😁



0135819100 Kak Ayu

Cara atasi sembelit

Hai gais!

Dlu Kak Ayu selalu kena sembelit. Almaklumlah seorang spesies manusia yang malas minum air, makan sayur dan makan buah. Hohoho.

Alhamdulillah sejak dah tua bangka ni, kesedaran makan makanan sihat dah datang. Badan pon dah tak kuat baru nak insof. Wakakaka.

Okies, korang yang selalu sembelit tu, try la tips ni ye. Kalau ada anak tu, follow tips yang bersesuaian. Untuk baby pula, nampak macam siksa benor dia nak berak tu, sapulah minyak herba asmak kat bawah pusat dia. Urut lembut-lembut. In shaa allah setel masalah.

Try ye tips ni uolls!

Cara atasi sembelit. Amalkan gaya hidup sihat semestinya suatu kewajipan.

Promosi YES Part 2

Assalamualaikum
Disember datang dengan pelbagai tawaran hebat yang menarik.
Jangan lepaskan peluang ini ya ❤️



Jom dapatkan segera. Hadiah boleh ditukr dengan produk lain sekiranya stok telah habis.


Hubungi:

0135819100 Cikgu Basariah

Promosi YES 2019 PART 1

Pembelian produk melebihi rm50 percuma 1 buku nota kecil Asmak.

Buku ni walau kecil tapi tebal tau.

Mai roger lekaih 😘

Pm/whatapps 0135819100

Happy Weekend

Selamat berhujung minggu 😘

Kita takkan selamanya di bawah dan tak selalunya di atas. Tapi itulah lumrah kehidupan yang menjadikan hidup ini lebih berwarna warni.

Hidup ni kan suatu ujian? Keputusannya kita terima di padang mahsyar kelak. Semoga kita lulus dengan cemerlang.

Salam Sabtu gais! 😘

Rangsang psikomotor anak bawah 1 tahun

Assalamualaikum

Selalu ibu-ibu muda buntu apa aktiviti yang sesuai untuk anak bawah setahun.

Baik, di sini Kak Ayu kongsikan antara aktiviti yang boleh dibuat untuk merangsang perkembangan anak.

Selamat mencuba!

Minyak Hitam Berjasa

Hitam bukan sebarang hitam 😁

MINYAK HERBA ASMAK minyak hitam paling viral? Eh yeke ni, awak pasti ke?? Betul ke berkesan??
.
.
Rasa macam tak percaya kan? Cuba pakai sekali, sapu masa anak batuk, selsema or kempung perut. Bila dah cuba mesti akan rasa keberkesanan minyak hitam paling viral ni.
.
.
ANTARA KELEBIHAN MINYAK HERBA ASMAK :

  1. MELEGAKAN BATUK KAHAK, SELSEMA
  2. MELEGAKAN KEMBUNG PERUT/SEMBELIT
  3. MELEGAKAN SAKIT SENDI & LUTUT
  4. MELEGAKAN SAKIT KEPALA/MIGRIN
  5. BAIK UNTUK MERAWAT LUKA KECIL
    .
    .
    Ha banyak lagi sebenarnya kebaikan MINYAK HERBA ASMAK ni, anda patut cuba dulu. Anda akan rasa keberkesanan minyak viral ni. Hubungi no 0135819100 ni sekarang jugak ok! Stock makin susut tu, cepat-cepat grab!!!!
    .
    .

asmaktelukintan #asmakperak #asmakseratarata #asmakbymhamsb #minyakherbaasmak #anaksihathatitenang

Untungnya jadi agen Asmak ❤️

Alhamdulillah reward masa Kak Ayu ambil promosi Happy Hour dah sampai.

Tq HQ Asmak! Tq founder Asmak suami isteri. Semoga bertambah rezeki ❤️

Telekung Siti Khadijah Original. Dah lama teringin. Hari tu dapat sejadah Siti Khadijah. Lengkap dah 😍

Syukur alhamdulillah.

Bestnya join Asmak. Pasni bakal dapat lagi reward cash, loket emas, Al Quran tagging dan perabot dari Ikea. Banyaknya hadiah join Asmak ni. 🌹