Tips Power Minyak Herba Asmak

Minyak Herba Asmak.


Lagi power bila di panaskan.

Dengan technology nano. Kadar resapan sangat cepat.

Hanya sapu sapu jer pun.

📯Terus muntah kahak.
📯Terus keluar hingus pekat.
📯Najis bercampur lendir.

Jangan panik pulak!

Tu semua symptom positif.
Relax dulu.

Nak bagi cepat clear kahak tu.. sapu bagi kerap.

Kalau sapu pun dah malas, malas jugak la batuk kahak tu nak sembuh.

Tu jer saya nak pesan 😄

#Asmak4u057 #057gempur

AnakSihatHatiTenang #MinyakHerbaAsmak

WeAreFamily #AlternatifSapuSapuLega

Kandungan Asmak Herbs

Sejak saya post tentang Asmak Herbs, bertalu-talu saya dapat pm bertanyakan kandungan Asmak Herbs ini.

Baiklah, di sini saya nyatakan secara umum kandungan Asmak herbs ini ya.

Nanti ada masanya saya kupas lebih detail khasiat setiap bahan ini

Antara bahan dlm Asmak Herbs (kapsul penawar resdung)

Turutan terbanyak kpd paling sedikit kandungan asmak herbs

akar mengkunyit
akar serapat
jintan hitam
tongkat ali
akar sekecut

100% SEMULAJADI

Sekiranya anda berminat mencuba produk ini, hubungi saya di talian 0135819100

Sekiranya ada tanda-tanda ini, segeralah berikhtiar menggunakan Asmak Herbs

Leganya bebas resdung

Selamat pagi!

Alhamdulillah, pagi ni bangun memang rasa perubahan sangat! Baru 3 hari consume Asmak Herbs, tidur lena sampai pagi.

Ada nak tahu pengalaman saya  mengalami resdung yang agak teruk sebelum mengambil Asmak Herbs?

😪 Sebelum ni saya selalu terjaga malam sebab hidung tersumbat teruk. Saya terpaksa bangun dan duduk sambil menghembuskan hidung untuk keluarkan lendir yang menyebabkan hidung tersumbat.

😪 Jerawat di belakang badan. Bila saya makan makanan laut seperti udang dan sotong, hidung akan terasa gatal dan berair.

😪 Selalu berkahak dan pada waktu pagi dan gatal pada mata.

Awal2 saya abaikan masalah resdung sebab tak berapa teruk. Tapi lama kelamaan resdung saya makin berlarutan. Sehingga saya mencuba Asmak Herbs Kapsul Penawar Resdung dan Minyak Herba Asmak. Kombinasi kedua ni memang sangat bagus dan berkesan.

Yang nak cuba boleh pm/whatsapp

🌸0135819100🌸
🌸0135819100🌸
🌸0135819100🌸

Saya biasa standby je Asmak Herbs bila makan ayam, udang, sotong. Rasa je gatal, terus telan 2 biji kapsul asmak herbs ni. Setel masalah! Hehe

Rawat kulit dengan essential oil

ESSENTIAL OIL


Ramai bertanya kepada saya, essential oil(eo) ni untuk apa eh?

Eo ni biasa digunakan dalam rawatan aromaterapi untuk membantu mengatasi rasa stress, membantu memperbaiki masalah pernafasan dan mengatasi masalah radang pada kulit.

Anak-anak yang susah nak tidur malam dan alami tantrum, elok sangat kita calit dengan eo ni dekat kening, hidung, belakang telinga, pelipat lengan, pelipat kaki. Boleh juga dicalit kat leher n tengkok depa. In shaa Allah dia akan rasa lebih tenang dan mudah nak tidur.

Biasanya saya memang akan suggest kombo dua minyak ni untuk baby. In shaa Allah mommy tak perlu risau anak kembong perut, sembelit, selesema, batuk dan susah tidoq malam pasni.

Kombo yang selalu saya syorkan kepada ibu dengan bayi berusia 1 tahun ke bawah

Jom tengok bahan bahan dalam minyak eo Asmak ni.

Clove oil
=-=-=-=-=
Sumber antioksidan, menjadikan kulit lembut dan menghilangkan bekas-bekas parut

Nutmeg oil
=-=-=-=-=-=
Melegakan kesakitan otot, tidur yang lebih baik

Peppermint oil
=-=-=-=-=-==-=-=
Mengurangkan gatal pada kulit, menyembuhkan sakit kepala dan terapi sendi serta meringankan alergi

Sweet Almond oil
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Melembabkan kulit, mencegah keradangan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan halus dan melindungi kulit daripada sinaran uv berbahaya.

#Asmak4u057 #057gempur

AnakSihatHatiTenang #AbcEssentialOil #MinyakHerbaAsmak #AsmakPerak

TERAPI DIRI KETIKA MANDI

Sakura Showel Gel sesuai untuk kulit yang sangat sensitif. Juga membantu masalah gatal-gatal pada kulit.

Tahukah anda?

Seseorang itu boleh kurangkan stress hanya dengan mandi?Ye,betul tu.Mandi boleh memberi ketenangan luar biasa.Tapi pastikan hanya yang terbaik di bilik mandi anda.

Keselesaan di bilik mandi juga penting.Dan apa yang anda gunakan juga memainkan peranan.

Sakura Shower Gel disukai kerana baunya yang lembut,memberi ketenangan dan terapi kepada si pemakainya.

Dan #rasabersih yang meningkatkan lagi keyakinan diri anda.

SakuraShowerGel #RasaBersih #BauLembut #TerapiWanitaSibuk

Kesiannya bila anak sembelit

Semalam anak nad rasa macam nak membuang tapi dia teran tak jadi. Bila abis teran nad pon membawa dia p la dalam bilik air. Buka pampers tengok-tengok tak ada apa.

Lepas tukar pamper, dia teran beberapa kali lagi sampailah tertidur. Masih belum keluar hajat besarnya. Biasanya dia membuang setiap hari. Tapi masuk hari ini, dah 3 hari tak membuang dan nad rasa dia kena sembelit.

Bagun pagi dia sambung lagi teran. Sampai nad pon kesian tengok dia, nad pon ambik minyak herba asmak.

Sapu-sapu pada bahagian perut dan ari-ari tak sampai 10 minit tanpa nad dengar bunyi dia meneran pon dah nampak pampers kembung…

Akhinya pooo pooo dia pon dah berjaya keluar…hari ini bukan sekali dia pooo pooo tapi 3 kali… selalunya anak nad akan membuang sekali sehari sahaja..

Alhamdulillah minyak herba asmak pelbagai guna bukan setakat batuk dan selesema tetapi sembelit memang bagus sangat. Sebab itu lah ia di jadikan pilihan ibu moden.

Bila dah jatuh cinta dengan Asmak, tak akan ku pandang yang lain 😍

Kredit: Nur Qaseh Nadia

Asmak4u057

AsmakDiHati

AsmakPilihanIbuModen

=ASMAK HERBS=

Ubat resdung keluaran MhamSB, tetiba laris sangat!!!

Dah kenapa?
Nafsu makan tak bole di kawal😋. Pakat pakat jom cari Asmak Herbs pulak.
Dah cuba makan ubat di farmasi, pun tak mau jugak😟.

Yang best nya Asmak Herbs ni, anda tak payah makan selalu.
Stop bila resdung dah sembuh.
Bila terbabas ambik makanan yang anda alahan, haaa rujuk balik ambik Asmak Herbs ni👍..

Jimat sangat tau🙋.Sebotol 30 biji.
Lagi bagus kalau dah makan Asmak Herbs, sapu pulak Minyak Herba Asmak…
Hasil yang mantopppp👏👍👍👍 anda dapat rasai sendiri.

Try lah.

http://AsmakPortDickson.wasap.my

AsmakHerbs

Asmak Herbs Penawar Resdung Mujarab

🌸ASMAK HERBS🌸
[Kapsul Penawar Resdung]

1 botol [30biji]

KANDUNGAN BAHAN DALAM ASMAK HERBS:
Asmak Herbs diperbuat drpd bahan semula jadi, iaitu Akar Mengkunyit, Akar Serapat & Lada Sulah. Ketiga-tiga herba di ats mempunyai nilai yg sgt tinggi di dlm perubatan tradisional Melayu.

Akar Mengkunyit sendiri sgt popular digunakan di kalangan masyarakat Melayu utk mengubati masalah resdung, hidung berair dan gatal-gatal.

Akar serapat pula popular digunakan oleh wanita Melayu zaman dahulu terutamanya untuk kecantikan luar & dlm kerana ia dpt melicinkan kulit di samping membuang toksin di dlam badan.

Lada sulah pula sering digunakan dlm masakan harian kita. Tahukah anda lada sulah mempunyai khasiat yg sgt byk malah istimewa? Antara khasiat lada sulah yg paling istimewa adalah ianya dpt mengatasi masalah hidung tersumbat.

Hebatkan kandungan di dlm Kapsul Penawar Resdung Asmak Herbs! Gabungan Herba terpilih di dlm setiap kapsul yg dpt merawat masalah resdung anda.

Apa tunggu lagi? Dapatkan hari ini!

Pastikanoriginalbarubeli

Lebihberkesanselamatdansuci

Kita ikhtiar. Allah menyembuhkan. InshaAllah🌸

Fresh N Cool Bantu Redakan Sakit Pada Sendi

INFO BERKAITAN FRESH “N” COOL (FNC)

Fresh ‘N’ Cool merupakan penyelamat anda dalam membantu melegakan lenguh, sakit belakang , sakit belakang, sendi , bengkak dan lain-lain. Sesuai digunakan sekiranya melakukan kerja berat atau sebagainya.

KEGUNAAN : Untuk membantu melegakan sakit pinggang,sakit belakang,lenguh-lenguh,bengkak,sakit sendi dan lutut

KANDUNGAN : 100ml

BAHAN : Diperbuat dari bahan berasaskan pokok pine.

===================

CARA PENGGUNAAN

✅Sapukan pada bahagian yang berkenaan.
✅Untuk kesan terbaik,basuh bahagian berkenaan,keringkan baru sapu.
✅FreshNCool memberi kesan yang cepat kerana ia boleh meresap dengan baik.

LARANGAN ‼‼ : Ibu mengandung dilarang guna di bahagian perut.❌❌

Harga sebotol 15ml rm16 manakala 100ml rm59 sahaja. Berbaloi-baloi!