Mummy Lotion mencantikkan kulit ibu

Hai korang!

Selepas bersalin, kulit badan ibu terutamanya dia bahagian perut, paha, pinggang dan pinggul biasanya akan sedikit menggeleber kan?

Masa berpantang adalah masa terbaik untuk ibu memanjakan diri sendiri dan kembali dapatkan bentuk badan asal.

Ha, ni Asmak keluarkan losyen khas buat ibu dalam pantang. Paling best, losyen ini tiada bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kulit ibu.

Panas? Panas panas manja gitu. Takdela ibu sampai menggelejat kesakitan macam sesetengah losyen di pasaran tu.

Jom cekidout kandungan mummy lotion ni.

Best kan kandungan dia? So, kalau ada yang nak cuba cepat roger Kak Ayu tau. Boleh wasap/call/mesej no ni untuk order 0135819100

Khasiat pilis buat ibu

Hai semua

Pernah dengar tentang pilis?

Pilis ni biasanya diletakkan di dahi ibu dalam pantang. Kelebihan dia nak elak ibu pening kepala, menyegarkan ibu serta memperbaiki penglihatan. Yelah, lepas bersalin banyak urat putuih oo.

Pilis tradisional biasanya berwarna gelap. Bila kering, dia jatuh sebagai serbuk. Sebelum kering tu, kalau kena bantal ke cadar ke, habisla kotor cadar tu. Bila dah kering plak, kadang serbuk dan debu dia tu jatuh pula ke muka baby masa menyusu tu. Isk isk isk..sian baby.

Ha, ni Kak Ayu perkenalkan, Pilis Oil dari Asmak.

Didatangkan dalam botol kaca putih bersih warnanya. Baunya menyegarkan. Paling best, ibu masih dapat khasiat yang sama macam pilis asal yang gelap dan comot tu. Best ke best?

Ha, kalau korang berkenan dan nak cuba pilis Oil ni, korang roger je kak ayu kat no ni 0135819100. Saja nak pakai walau bukan dalam pantang pon boleh tau 😘

Pencuci wanita dari Asmak

KESEGARAN SEPANJANG HARI

✔️Tempoh Nifas atau haid membuatkan bahagian intim diganggu dengan bau dan rasa tidak selesa, kadangkala menimbulkan rasa gatal dan pedih jika digaru. Atasi masalah dengan Pencuci Wanita #Asmak #CareMe

Pencuci Wanita
🌸Sireh – membantu menyembuhkan keputihan, kegatalan & kesihatan pada bahagian intim wanita

🌸Glycerin – berupaya untuk mengekalkan kelembapan kulit. Selain itu, ia juga berperanan untuk mempercepatkan proses penyembuhan, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.

🌸Menthol – Sebatian organik yang biasanya diperoleh daripada daun pudina ini berfungsi menyejuk dan menyegarkan kulit.

🌸Coco Betaine – Sebatian organik yang terhasil daripada minyak kelapa berfungsi sebagai agen pembuih di samping membantu memelihara kelembapan kulit pada bahagian intim.

Dapatkan segera hari ini

Mata bengkak!

Balik sekolah tadi masa amik Nurin perasan mata dia bengkak merah. Kalut mama tanya pengasuh. Rupa-rupanya Nurin kena gigit semut agaknya masa tidur. Punya susah hati mama sebab nak sentuh pon dia tak bagi. Pedih katanya.

Sampai je rumah, terus mama sapu Bedak Callovera ni kat kelopak mata dia dan sekitar mata kawasan yang bengkak tu. Lepas maghrib tengok dah surut dah bengkak. Dia dah tak sakit dah.

Alhamdulillah. Asbab kebaikan tanah liat putih, dengan campuran calamine dan aloe vera ni, cepat sembuh bengkak kat mata Nurin ni.

KisahBenar #BedakCallovera #BedakAsmak #KakAyuAsmak #AsmakPerak

Jom kenali Bedak Callovera

BEDAK ASMAK CALLOVERA

➡️ Formulasi baharu dengan campuran calamine dan ekstrak aloe vera
➡️ Kaya dengan mineral
➡️ Tanpa campuran bahan kimia berbahaya
➡️ Halal, bersih dan suci.
➡️ Bahan aktif yang terdapat di dalam Bedak Asmak Callovera : White clay, calamine powder, ekstrak aloe vera

FUNGSI :

✅Untuk melegakan kegatalan dan kerengsaan kulit seperti ruam, eczema, cacar air, jerawat, kurap, gigitan serangga, sunburn dan lain-lain.
✅Sesuai dijadikan masker dan bedak sejuk

KELEBIHAN BAHAN AKTIF :

#White_clay (tanah liat putih)
✔ membantu mengurangkan keradangan, ruam dan kemerahan pada kulit, menyerap minyak yang berlebihan pada kulit wajah, membantu mengatasi masalah kulit berjerawat.

#Calamine_Powder
✔️melegakan kegatalan pada kulit seperti akibat daripada ruam, kesan gigitan serngga dan lain-lain.

#Aloe_Vera_Extract
✔ Melembapkan, menyegarkan dan melegakan kulit, membantu memulihkan keadaan kulit yang kering.

CARA PENGGUNAAN

✅Sapu dan ratakan pada kulit sehingga meresap. Biarkan seketika sehingga kering.
✅ Untuk Kegunaan luaran sahaja dan tidak boleh dimakan.

Www.wasap.my/60135819100/bedak+callovera

Jom sokong produk buatan muslim

Produk keluaran Muslim dari MHAMSB yang terkenal dengan #MinyakHerbaAsmak.

Jom Support

Terdiri dari Produk

#SetkesihatanAsmak
-Minyak Herba Asmak
-Madu Asli
-Madu Kurma Merah
-Madu Halia Bentong
-Jus Asmak Gold
– Fresh n Cool Therapy
-Bedak Asmak
-Bedak Callovera

#SetPenjagaanDiri
-Mandian Sakura Shower Gel
-Shampoo Bunga Raya
-Sevenis Hair Oil
-Hair Moisturizer Serum
-Sabun Skrub Kopi

#SetKecantikanDiri
-Serum
-Foundation
-FacialCleanser
-NightCream
-Compact Powder Two Way Cake

#SetResdungAsmak
-Asmak Herbs
-Minyak Herba Asmak

#SetPenjagaanBayi
-#AsmakBabyCare
-Asmak Baby Care Lotion
-Asmak Baby Care Essential Oil
-Asmak Baby Care Powder
-Asmak Baby Care wash

Nak dapatkan Produk Asmak wasap sini ye 👉www.wasap.my/60135819100/asmak+teluk+intan

#AsmakByMhamsb
#StokisAsmakPerak
#AgentDiperlukan
#DropshipDiperlukan