Kompom jadi

Cuti hujung minggu adalah hari kononnya nak bermalas-malasan. Tapi nampaknya bukan minggu ini.

Sabtu dan Ahad minggu ni dah penuh dengan plan. Sabtu menyambut sahabat lama yang dah 13 tahun tidak bertemu. Bersungguh-sungguh kami suami isteri mengemas rumah yang umpama tongkang dilanggar garuda.

Akibat kesibukan itu, saya terlupa menyeterika baju dan tudung yang ingin dipakai untuk bergambar. Mujur teringat ada tudung magik Awra Norfa yang kompom jadi cantik dan kemas pemakaiannya walau dilipat dan tidak diseterika.

Buktinya? Nah, saya sertakan gambar.

Demi tuhan, saya tidak menyeterika tudung ini. Terus sahaja diambil dari lipatan. Kekal anggun kan? 😘

Saya duduk paling kiri bertudung biru batik Awra Norfa

Jatuh hati dengan Awra Norfa

PERNAH TAK STRESS TIME NAK PAKAI TUDUNG ?. BILA TENGOK TUDUNG SENDIRI JADI MOODY πŸ˜‚

❌ Tudung tak jadilah
❌ Awning senget lah
❌ Berkedut lahh
❌ Panas
❌ Corak tak menarik
❌ Singkat
.
.
Ha,sebab itulah pentingnya memakai tudung yang betul supaya tak kacau mood kita.Sebab tudung boleh jadi satu hari rosak tau.Jadi penampilan biar betul-betul menutup aurat dan selesa.
.
AWRA NORFA mampu memberikan apa yang anda inginkan dengan design yang bermacam pilihan serta kualiti kain superb selaras dengan keinginan anda.
.
Saya yakin selepas pakai Awra Norfa ni, tak ada dah masalah lambat nak siap dan kurang keyakinan diri.Terasa lebih yakin,selesa dan memberi mood positif sepanjang hari. Anda akan Nampak lebih anggun, ayu dan jelita. Tak percaya? cubalah satu 😍😍
.
.
β€œPerfect Your Day With AWRA NORFA”

Kekal anggun, bergaya tetap selesa