Ekzema? Ini penyelesaiannya πŸ˜€

Ekzema? Ini penyelesaiannya πŸ˜€

“Salam mah, kak Sh Salma nak tanya bedak asmak/minyak asmak apa khasiat dan harga. Kalau budak ada eczema ok dok guna?” – wasap dari customer bertarikh 22/10/18.

Selepas berbalas mesej dan bagitahu apa kelebihan produk asmak, testimoni dan harga terus kak Salma buat pembelian pada 23/10/18. Set rawatan  untuk ikhtiar anaknya yang eczema bertukar tangan –  minyak herba asmak 30ml, bedak asmak 150g dan sakura showel gel 500ml.

.

Selepas sebulan…

Hari ni kak Salma buat pembelian kali ke 2. Alhamdulillah. Sepanjang saya follow up dengan Kak Salma ikhtiar penyakit anaknya, Kak Salma sentiasa positif walaupun kesan perubahannya agak perlahan.

Dan hari ni, saya bersua dengan kak Salma. Wah, nampak sedikit keceriaan pada wajahnya.

“Mah, ada perubahan pada kulit anak kak ma. Kak Ma rasa dia serasi dengan mandian sakura showel gel  dan sapuan bedak asmak. Paling ketara penyakit tak merebak kat tempat lain. Sekarang ni kak ma nak ikhtiar sapu bedak asmak untuk mengurangkan kesan parut pula. Dan mandian sakura showel gel tetap diteruskan. In shaa Allah, mah doakan sama moga anak Kak Ma serasi dengan produk asmak dan ada kesembuhan ya.”

Dalam hati saya hanya mampu bersyukur dan berdoa. Ya Allah, setiap penyakit ada ubatnya, asbab guna produk asmak, Kau kurniakan kebaikan dan kesembuhan buat anak Kak Ma.

Rezeki untuk anak Kak Salma setelah umur 20-an baru jumpa sedikit kebaikan dengan asbab guna produk asmak – bedak asmak dan sakura showel gel. Sebelum ni dah ikhtiar pelbagai ubat termasuk ubat klinik dan farmasi.

.

.

Foto produk aje, gambar customer tiada. Tengok tu Kak Ma repeat order sakura showel gel, bedak asmak dan mahu mencuba guna shampoo bunga raya pula untuk rawatan rambut gugur.

Kredit : Rahimah Muda

Perlukan konsultasi produk Asmak yang sesuai dengan masalah anda? Usah segan silu, hubungi cikgu segera ye.

Whatapps ke:

0135819100 Cikgu Basariah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.