Tak lapuk dek panas

Tak lapuk dek panas

Assalamualaikum

Sedar tak sedar dah sebulan PKP berlangsung. Banyak hikmah kelihatan.

Walau dalam keadaan sukar, manusia terus berusaha untuk hidup. Jika sebelum ini berniaga di gerai dan kedai fizikal, sekarang kedai maya dan kaedah penghantaran lebih sesuai digunakan.

Manusia dipaksa berfikir lebih kreatif dan di luar kotak. Syukur dalam Asmak ni, Hq sentiasa fikirkan yang terbaik untuk para pengedar.

Produk Asmak yang tak lapuk dek panas, tak lekang dek hujan ditambah baik. Ada produk baru lagi yang keluar sepanjang PKP ni dan permintaan sangat memuaskan.

Asmak sentiasa cuba lakukan yang terbaik. Produk yang dikeluarkan dan dijual mematuhi piawaian yang ditetapkan KKM. Antara produk terbaru sempena PKP ini adalah ‘Hand Sanitizer Asmak’ berisipadu 125ml.

Dengan kelulusan KKM dan kandungan alkohol 75 peratus, segala kuman dan virus in shaa Allah akan dapat dinyahkan. Lagi best, terdapat citrus oil yang berbau harum dan dapat menjaga kelembapan kulit.

Dengan lambakan produk hand sanitizer yang tidak dikenali dan tidak berdaftar di luar sana, Kak Ayu menyeru kalian belilah produk tempatan yang berdaftar dan bernotifikasi KKM. Jangan sebab nak murah, kesihatan dan keselamatan keluarga menjadi gadaian.

Harga sebotol hand sanitizer Asmak 125 ml ini cumalah rm25. Nak lebih murah, jom dapatkan pakej agen dengan minimum pembelian 10 botol.

Pm/wasap ke 0135819100 atau klik sahaja http://www.wasap my/60135819100/hs+Asmak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.