Hari closing yang mendebarkan

Setiap bulan, hari akhir merupakan hari yang penuh debaran.

Tercapai ke tidak target sales?

Untung ke rugi meniaga bulan ni?

Bermacam-macam persoalan timbul di fikiran.

Alhamdulillah bulan ni Allah beri Kak Ayu rezeki yang melimpah-limpah. Tak sesia selalu berkongsi rezeki dengan anak buah dan pelanggan. Rezeki kita pon makin murah.

Bulan ni Kak Ayu dah capai target jualan personal, target jualan berkumpulan, target restok minyak dan target restok berkumpulan. Syukur ke hadrat Illahi. Hadiah teristimewa pada bulan kelahiran Kak Ayu tahun ini.

Semoga bulan hadapan, dapat capai lebih lagi.

Marilah reward diri sket bulan ni. Nanti nak terima reward lagi dari Hq pula. Hehe. Bestkan join Asmak?

Macam-macam reward dapat tau 😘

Cun tak? 😁

Buat yang masih tercari-cari bisnes apa kalian nak join? Marilah sertai Kak Ayu dalam Asmak. In shaa Allah kita usaha berjaya dan kaya sama-sama ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.