Kecil jangan disangka biasa 😃

Kecil jangan disangka biasa 😃

Assalamualaikum

Pagi Sabtu ke Pasar Tani,

Janganlah lupa membawa raga,

Solusi batuk kahak, sakit tekak dah ada ni,

Tak rugi kalau mencuba seisi keluarga.

Amacam? Ada yang sudi nak menjual pantun cikgu ni?😂

Haaa penangan anak menogak air sejuk dah macam satu tempayan, bila dah malam gini, mulalah batuk kung kang kung kang pakej selsema soksek soksek.

Ubat klinik ada je spare tapi dah terbiasa dengan sapuan #MinyakHerbaAsmak dan suapan #JusAsmakGold

Anak-anak pun serasi bersama dengan set minyak & jus yang terbukti berkesan melegakan batuk kahak dan selsema. Malam tido pun lena sampai ke pagi. 😍

Kesian kan kalau ada parents yang berjaga sampai ke pagi sebab nak melayan ketidakselesaan anak-anak yang tak sihat. Dahh esok kita nak keroje lagi tak gitu? Takut mengensot pulakkk masuk ofis. Huhu.. 🙊

#AsmakbyMhamsb

#BatukKahak

#Selsema

@minyakherbaasmakTelukIntan 



0135819100 Cikgu Basariah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.