Kenapa mesti pilih Minyak Herba Asmak?

Kenapa mesti pilih Minyak Herba Asmak?

Minyak Herba Asmak ni memang #BEST sebabnya hakak akan list dibawah untuk mudah korang baca;

๐Ÿ Minyak tidak panas
โ€“ Minyaknya tidak terlalu panas dan tidak terlalu sejuk. Kira elokยฒ je. Sapu kat bayi pun boleh.

๐Ÿ Minyak berbau wangi
โ€“ Kita suka bau minyaknya wangi. Langsung takde bau macam sapu minyak angin bila keluar berjalan tepi orang ramai.
.
๐Ÿ Warna minyak yang lembut

  • Yang ni salah satu yang best sebab bila sapu kat badan, takde kes warna minyak tu melekat pada pakaian atau tudung.
    .
    ๐Ÿ Tekstur minyak yang tidak melekit
  • Bila sapu kat badan terasa ringan je. Takde tekstur melekit pada kulit.
    .
    ๐Ÿ Minyak cepat menyerap
    โ€“ Selepas disapu tu memang tak terasa dah kulit ni ada sapu minyak sebab cepat menyerap.
    .
    ๐Ÿ Mudah bawa travel
    โ€“ Saiz botol minyak yang kecil mudah untuk dibawa ke dalam handbag untuk ke travel ke mana sahaja.
    .
    www.wasap.my/60135819100
    .

KakAyuAsmak #Asmak4u057 #057gempur #AsmakPerak #MinyakHerbaAsmak #AnakSihatHatiTenang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.