Malam tadi borak-borak lah dengan costumer yang konsisten makan asmak herbs.

Malam tadi borak-borak lah dengan costumer yang konsisten makan asmak herbs.

Punya lah bahagia dak lala ni bercerita, banyak perubahan yang dia rasai seawal satu botol bersama asmak herbs ni. Lagi-lagi bab bersin setiap pagi, memang huru haralah kalau dah mula bersin. Nak study pun tak selesa.

Almaklomlah kat Pahang kaya dengan makanan seafood rugi besar lah kalau tak makan kan. Bersin pagi pagi pun dah tiada, sempat jugak lah si lala nie grab 1 botol asmak herbs lagi untuk buat spare.

Ada tak masalah macam lala boleh la cuba Asmak herbs nie.

0135819100 Rabiahtun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.