Meleleh Leleh Air Hidung

MELELEH LELEH AIR HIDUNG

Dengar macam geli kan.Inilah realiti yang biasa kita tengok.Ibu punyalah segak cantik.Anak pula meleleh air hidung.Kalo lap dengan kain pun,tetap meleleh juga.Kasihan kan.Sampai bila nak biar macam ni.

Yang paling x syok bila nak pergi holiday bawalah kain lap hidung anak.Sekejap sekejap lap hidung.maknanya kita pergi holiday best best asyik dok lap hidung selsema anak je la.Mood holiday pun ke laut kalau macam ni.

Saya ada cadangan,yang mana sebelum keluar rumah tu,sapu dulu anak anak dengan minyak herba asmak.InshaAllah kandungan habatus sauda dalam minyak herba asmak tu melegakan selsema Dan batuk anak.Jadi ibu bercuti dengan anak anak pun dengan senang hati lah kan.

“Terima kasih munira perkenalkan akak dengan minyak herba asmak ni.Hidung anak anak asyik meleleh je keluar air hidung.Kain kecil mesti kena standby nak lap hiding

Alhamdulillah,kini akak dah Tak  bawa kain lap hidung anak setiap kali keluar berjalan.”

Kak zana,perak.

Jadi,siapa yang nak senang hati macam kak zana,lihat di komen.

Kredit cw:Munira

0135819100 Rabiahtun 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.