Mengapa perlu pilih Minyak Herba Asmak?

Mengapa perlu pilih Minyak Herba Asmak?

Dalam banyak- banyak produk Asmak..
Minyak Herba Asmak tetap no.1 dihatiku.

Meh nak bagi korang kenal dengan minyak herba asmak ni dengan lebih mendalam. Tak kenal maka tak cinta kan..😘

Apa itu Minyak Herba Asmak?
=============_

Minyak asmak digunakan sebagai rawatan alternatif herba untuk membantu melegakan masalah pernafasan seperti asma/ lelah, semput, sesak nafas, kahak, batuk dan selsema serta pelbagai lagi kegunaan luaran yang lain. Minyak herba asmak terdapat dalam 4 size iaitu 5ml,10ml, 30ml dan 50ml.

Kandungan Bahannya
=========_=

  • Habatussauda
  • Gamat Gold
  • Minyak zaitun
  • Minyak kelapa Dara

Kegunaan & Cara Guna
===========

  • Membantu meredakan masalah batuk,
    selsema, kahak & demam
  • Boleh digunakan utk membantu
    melegakan masalah pernafasan
  • Boleh juga digunakan untuk tujuan lain
  • Hanya TITIS, SAPU & GOSOK.

Kelebihan & Keistimewaan
===========_=

  • Minyak pelbagai guna
  • Mudah dibawa & digunakan
  • Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi
  • Sebagai alternatif awal
  • Sesuai untuk semua peringkat umur
  • Ianya berkesan jika mengikut cara
    guna yang betul
  • Berdaftar dengan KKM

Komen Pengguna
========

  • Minyak tidak panas tetapi sedikit
    berangin sesuai untuk bayi
  • Minyak berbau wangi habbatussauda
  • Minyak mudah menyerap di permukaan kulit
  • Minyak tidak melekit
  • Minyak yang sangat berkesan

BEST KE BEST??😍😍 No wonder la sape yang dah guna memang tak boleh move on dengan yg lain.

  • Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu & segera ke klinik jika masalah berlarutan.

kredit: Fazlina Kamarazaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.