Mummy Lotion mencantikkan kulit ibu

Mummy Lotion mencantikkan kulit ibu

Hai korang!

Selepas bersalin, kulit badan ibu terutamanya dia bahagian perut, paha, pinggang dan pinggul biasanya akan sedikit menggeleber kan?

Masa berpantang adalah masa terbaik untuk ibu memanjakan diri sendiri dan kembali dapatkan bentuk badan asal.

Ha, ni Asmak keluarkan losyen khas buat ibu dalam pantang. Paling best, losyen ini tiada bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kulit ibu.

Panas? Panas panas manja gitu. Takdela ibu sampai menggelejat kesakitan macam sesetengah losyen di pasaran tu.

Jom cekidout kandungan mummy lotion ni.

Best kan kandungan dia? So, kalau ada yang nak cuba cepat roger Kak Ayu tau. Boleh wasap/call/mesej no ni untuk order 0135819100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.