Nak madu?

Assalamualaikum



Orang lelaki kalau cakap pasal madu yang tambah 2 3 4 tu laju ek? Tak tahu ke ada cara lain nak bahagia berdua je sambil jaga kesihatan sama-sama? Tak marah kalau mampu. Tapi kalau madu yang satu ni  pasti mampu teruk! Sekali 3 botol satu masa pun boleh grab!



Tengok isteri tiap-tiap melolong dengan anak-anak dah macam rupa tarzan Malaya. Kadang jadi tarzan, kadang siang, kadang hulk. Sampai naik perit anak tekak isteri tu. Bila dah sakit tekak, cuba suami bancuhkan isteri dengan Madu Asli suam-suam letak lemon sikit. Orang perempuan boleh terus rasa hilang penat seharian urus anak-anak & rumahtangga tau.



Ada hari isteri tu tak selesa perut tak sedap, kadang terlewat makan, sibuk urus rumahtangga, badan sakit-sakit banyak angin kan. Sekarang ni spa tempat urut semua tak bukak secara penuh lagi. Sambil tolong urut isteri dengan Minyak Herba Asmak, bantu isteri buang angin dalam badan dengan Madu Halia Bentong. Suami pun boleh nak minum juga. Sharing is caring, menyemarakkan lagi api cinta kita berdua gitoh!



Isteri yang breastfeed kadang stress + penat nak tengok baby dengan anak-anak yang lain, boleh impak production susu. Sistem dalam badan perempuan ni complex wahai para suami. Yang nak disusukan pun anak kalian juga kan para suami yang budiman. Isteri mesti seronok bila dapat minum bancuhan Madu Kurma Merah buat bantu tambah susu badan si isteri. Anak pun cukup kenyang susu maknya meriah.



Bonus pulak tu beli Kombo Madu Asmak dengan Minyak Herba Asmak untuk promosi bulan Julai ni dapat free Krimer Susu Potonguler. Bolehlah bila suami balik kerja nanti, isteri bancuhkan air teh, air kopi sihat tanpa gula putih.



Kan sweet sama-sama memberi dan menerima? Tak sempat nak belek-belek madu yang 2,3 4 10 yang lagi satu tu. Hihihi..



Meh tengok promosi bulan ni. Berminat roger Kak Ayu laju laju eh 😘




0135819100 Rabiahtun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.