Promosi YES 2019 PART 1

Pembelian produk melebihi rm50 percuma 1 buku nota kecil Asmak.

Buku ni walau kecil tapi tebal tau.

Mai roger lekaih 😘

Pm/whatapps 0135819100

Happy Weekend

Selamat berhujung minggu 😘

Kita takkan selamanya di bawah dan tak selalunya di atas. Tapi itulah lumrah kehidupan yang menjadikan hidup ini lebih berwarna warni.

Hidup ni kan suatu ujian? Keputusannya kita terima di padang mahsyar kelak. Semoga kita lulus dengan cemerlang.

Salam Sabtu gais! 😘

Rangsang psikomotor anak bawah 1 tahun

Assalamualaikum

Selalu ibu-ibu muda buntu apa aktiviti yang sesuai untuk anak bawah setahun.

Baik, di sini Kak Ayu kongsikan antara aktiviti yang boleh dibuat untuk merangsang perkembangan anak.

Selamat mencuba!

Minyak Hitam Berjasa

Hitam bukan sebarang hitam 😁

MINYAK HERBA ASMAK minyak hitam paling viral? Eh yeke ni, awak pasti ke?? Betul ke berkesan??
.
.
Rasa macam tak percaya kan? Cuba pakai sekali, sapu masa anak batuk, selsema or kempung perut. Bila dah cuba mesti akan rasa keberkesanan minyak hitam paling viral ni.
.
.
ANTARA KELEBIHAN MINYAK HERBA ASMAK :

  1. MELEGAKAN BATUK KAHAK, SELSEMA
  2. MELEGAKAN KEMBUNG PERUT/SEMBELIT
  3. MELEGAKAN SAKIT SENDI & LUTUT
  4. MELEGAKAN SAKIT KEPALA/MIGRIN
  5. BAIK UNTUK MERAWAT LUKA KECIL
    .
    .
    Ha banyak lagi sebenarnya kebaikan MINYAK HERBA ASMAK ni, anda patut cuba dulu. Anda akan rasa keberkesanan minyak viral ni. Hubungi no 0135819100 ni sekarang jugak ok! Stock makin susut tu, cepat-cepat grab!!!!
    .
    .

asmaktelukintan #asmakperak #asmakseratarata #asmakbymhamsb #minyakherbaasmak #anaksihathatitenang

Untungnya jadi agen Asmak ❤️

Alhamdulillah reward masa Kak Ayu ambil promosi Happy Hour dah sampai.

Tq HQ Asmak! Tq founder Asmak suami isteri. Semoga bertambah rezeki ❤️

Telekung Siti Khadijah Original. Dah lama teringin. Hari tu dapat sejadah Siti Khadijah. Lengkap dah 😍

Syukur alhamdulillah.

Bestnya join Asmak. Pasni bakal dapat lagi reward cash, loket emas, Al Quran tagging dan perabot dari Ikea. Banyaknya hadiah join Asmak ni. 🌹

Sabun Hijau Asmak

Assalamualaikum

Korang, ada berita best ni! Asmak ada sabun hijau dari ekstrak teh hijau tau. Selain tu, sabun ni juga da ekstrak aloe vera.

Best sangat sabun ni sebab dia bukan jenis cepat kembang lepas kena air. Jadinya dia tahan lama.

Pastu boleh pulak guna untuk satu badan termasuk muka tau!

Jomla cuba. Harga sebiji rm15.90 je. Harga asal sebenarnya rm28 tau! Mai beli satu 😘

Selamat Datang Disember!

Alhamdulillah November dah melabuhkan tirainya semalam. Hari ini bermulalah bagi bulan terakhir tahun ini.

Tahniah buat semua agen Team The Spartans yang berjaya capai target restok pada bulan November yang lalu. Semoga terus sukses!

Hari closing yang mendebarkan

Setiap bulan, hari akhir merupakan hari yang penuh debaran.

Tercapai ke tidak target sales?

Untung ke rugi meniaga bulan ni?

Bermacam-macam persoalan timbul di fikiran.

Alhamdulillah bulan ni Allah beri Kak Ayu rezeki yang melimpah-limpah. Tak sesia selalu berkongsi rezeki dengan anak buah dan pelanggan. Rezeki kita pon makin murah.

Bulan ni Kak Ayu dah capai target jualan personal, target jualan berkumpulan, target restok minyak dan target restok berkumpulan. Syukur ke hadrat Illahi. Hadiah teristimewa pada bulan kelahiran Kak Ayu tahun ini.

Semoga bulan hadapan, dapat capai lebih lagi.

Marilah reward diri sket bulan ni. Nanti nak terima reward lagi dari Hq pula. Hehe. Bestkan join Asmak?

Macam-macam reward dapat tau 😘

Cun tak? 😁

Buat yang masih tercari-cari bisnes apa kalian nak join? Marilah sertai Kak Ayu dalam Asmak. In shaa Allah kita usaha berjaya dan kaya sama-sama ❤️

Ubat resdung mujarab

Bangun pagi selalu bersin?

Selepas makan makanan laut dan ayam, muka gatal-gatal.

Mudah bersin dan selesema apabila bau sambal tumis ?

Korang mungkin penghidap resdung!

Rawat resdung sebelum makin parah. Resdung yang tidak dirawat boleh menyebabkan gangguan masalah pendengaran dan juga masalah pernafasan yang kronik.

Memperkenalkan Asmak Herbs!

ASMAK HERBS
– Produk Muslim bertaraf GMP diperbuat dari herba terpilih menggunakan KAPSUL HALALGEL bersih dan suci bagi membantu melegakan resdung seawal 3 hingga 14 hari.

TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN STEROID
Ianya ramuan dari herba-herba terpilih seperti:
•AKAR MENGKUNYIT
•AKAR SERAPAT
•JINTAN HITAM
•TONGKAT ALI

**********************
CEPAT dan MUJARAB.
Sesuai untuk 3 tahun ke atas.
Asmak Herbs 30 biji
Hanya Ambil Bila perlu sahaja tau. 😉

Berminat klik link ni

www.wasap.my/60135819100/SetResdungAsmak