Sabun Hijau Asmak

Assalamualaikum

Korang, ada berita best ni! Asmak ada sabun hijau dari ekstrak teh hijau tau. Selain tu, sabun ni juga da ekstrak aloe vera.

Best sangat sabun ni sebab dia bukan jenis cepat kembang lepas kena air. Jadinya dia tahan lama.

Pastu boleh pulak guna untuk satu badan termasuk muka tau!

Jomla cuba. Harga sebiji rm15.90 je. Harga asal sebenarnya rm28 tau! Mai beli satu 😘

Selamat Datang Disember!

Alhamdulillah November dah melabuhkan tirainya semalam. Hari ini bermulalah bagi bulan terakhir tahun ini.

Tahniah buat semua agen Team The Spartans yang berjaya capai target restok pada bulan November yang lalu. Semoga terus sukses!

Hari closing yang mendebarkan

Setiap bulan, hari akhir merupakan hari yang penuh debaran.

Tercapai ke tidak target sales?

Untung ke rugi meniaga bulan ni?

Bermacam-macam persoalan timbul di fikiran.

Alhamdulillah bulan ni Allah beri Kak Ayu rezeki yang melimpah-limpah. Tak sesia selalu berkongsi rezeki dengan anak buah dan pelanggan. Rezeki kita pon makin murah.

Bulan ni Kak Ayu dah capai target jualan personal, target jualan berkumpulan, target restok minyak dan target restok berkumpulan. Syukur ke hadrat Illahi. Hadiah teristimewa pada bulan kelahiran Kak Ayu tahun ini.

Semoga bulan hadapan, dapat capai lebih lagi.

Marilah reward diri sket bulan ni. Nanti nak terima reward lagi dari Hq pula. Hehe. Bestkan join Asmak?

Macam-macam reward dapat tau 😘

Cun tak? 😁

Buat yang masih tercari-cari bisnes apa kalian nak join? Marilah sertai Kak Ayu dalam Asmak. In shaa Allah kita usaha berjaya dan kaya sama-sama ❤️

Ubat resdung mujarab

Bangun pagi selalu bersin?

Selepas makan makanan laut dan ayam, muka gatal-gatal.

Mudah bersin dan selesema apabila bau sambal tumis ?

Korang mungkin penghidap resdung!

Rawat resdung sebelum makin parah. Resdung yang tidak dirawat boleh menyebabkan gangguan masalah pendengaran dan juga masalah pernafasan yang kronik.

Memperkenalkan Asmak Herbs!

ASMAK HERBS
– Produk Muslim bertaraf GMP diperbuat dari herba terpilih menggunakan KAPSUL HALALGEL bersih dan suci bagi membantu melegakan resdung seawal 3 hingga 14 hari.

TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN STEROID
Ianya ramuan dari herba-herba terpilih seperti:
•AKAR MENGKUNYIT
•AKAR SERAPAT
•JINTAN HITAM
•TONGKAT ALI

**********************
CEPAT dan MUJARAB.
Sesuai untuk 3 tahun ke atas.
Asmak Herbs 30 biji
Hanya Ambil Bila perlu sahaja tau. 😉

Berminat klik link ni

www.wasap.my/60135819100/SetResdungAsmak

Minyak Herba Asmak bantu baby bebas kahak

Nak tanya, ada ke mommys yang tak geram dengar anak bernafas bunyi kahak. Geram je nak kluarkan kahak tu kan.
.
Time anak tido dengar berdengkur, geram je rasa sebab tau anak tak selesa nak tidur angkara kahak tu.
.
Sebab tu mommys2 suka guna Minyak Herba Asmak, bila sapu tu, kahak mencair , then bila anak terbatuk-batuk, kita pon bantu dengan tepukan percussion, barula kahak tu dapat keluar kan. Puas hati rasanya tengok kahak selambak keluar.
.
Jangan simpan kahak lama-lama ye. Bahaya sangat.
.
Terus sapu Minyak Herba Asmak a.k.a Minyak Habatussauda ni. Bantu kahak mencair dan mudahkan kahak tu keluar.
.
Dah ada stok ke belum? Meh wasap Kak Ayu ye.
www.wasap.my/60135819100/herbaasmak

Sedihnya bila takde duit

Bosannye bila jalan-jalan dekat mall kita selalu window shopping je, nak membeli tu rasa segannya nak mintak duit dengan suami.
.
.
” Ibu nak mainan tu, ibu lawanya baju tu kakak nak” ha itulah yang akan sering kita dengar, tapi kita sebagai suri rumah tangga ni diam je lah kan, income pun tak ada, nak mintak duit dekat suami pun segan. Nak bagi reward dekat diri sendiri pun tak dapat. Al-maklum lah kita ni perempuan memang suka membeli-beli ni kan. Tahan saja lah niat di hati tu. Boleh jadi stres dibuatnya
.
.
Kadang suami tengah sesak di hujung bulan, kita pun diam saja tak mintak lebih apa-apa. Cukup keperluan harian saja, nak berlebih-lebih tu memang jarangkan. Kita pun faham dan tak nak bebankan suami.
.
.
SIAPA YANG ALAMAI SITUASI MACAM DEKAT ATAS??? JOM SAYA NAK BAGI ANDA CADANGAN & TIPS.
.
.
Mulakan perniagaan hanya di rumah dengan MINYAK HERBA ASMAK & ANDA AKAN PEROLEHI :

  1. Jana pendapatan bulanan
  2. Bagi reward dekat diri sendiri, anak, suami & keluarga
  3. Bantu suami bila keadaan memerlukan
  4. Bagi ibu dan ayah duit belanja
  5. Bawak anak-anak dan suami bercuti
    .
    .
    Seronok kan dapat semua tu, yang penting dapat keizinan suami dan kita suri rumah ni nekad buat bersungguh-sungguh tanpa banyak alasan. InsyaAllah semua akan menjadi nanti.HUBUNGI NO DEKAT BAWAH SEKARANG KALAU ANDA NAK UBAH KEHIDUPAN DARI BIASA KEPADA LUARBIASA.
    .
    .
    0135819100
    0135819100

Yeay dah gaji!

Jangan lupa dapatkan produk Asmak dari pengedar sah seluruh Malaysia.

Maklumat lanjut hubungi: 0135819100

Atau klik je 👇

www.wasap.my/60135819100/nak+beli+produk+asmak