Penatnya berbisnes!

Penatnya berbisnes!

Assalamualaikum dan salam Sabtu πŸ˜„

Penatnya bekerja sambil berbisnes ni.

Bukan senang nak senang tapi kenapa buat juga? Gila lah cikgu Ayu ni! πŸ˜†

Hujung minggu ni la nak setelkan semua kerja-kerja rumah, kemas rumah, lipat kain baju, basuh jemur baju dll, hantaq anak p mengaji, pastu semak balik kerja hakiki yang belum selesai dan semestinya update database customer serta akaun niaga tak lupa juga follow up pelanggan dan agen-agen(setiap hari pon buatπŸ˜‚) Non stop kerjayanya oi! Dah serupa gaji juta-juta. Haahaha.

Pasni adala nak mai tanya tu, banyaknya duit hang no. Hahaha. Juta-juta katakan.

Penat sampai banyak kali fikir nak berhenti.

Isyk, macam susah je kan? Tapi awat tak reti berhenti ni?

Tak payahla Kak Ayu stori kat hangpa tapi yang pasti jalan ini sudah kupilih. Semoga Allah permudahkan segalanya.

“Bukan kerana kita yang hebat TAPI kerana Allah mudahkan urusan kita”

Ingat tu 😊

HidupBiarBermakna #LeaderAsmak #InspirasiDiri #AllahAdaDisisi #KuatDemiMu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.