Perjalanan bisnes bersama Asmak

Perjalanan bisnes bersama Asmak

Assalamualaikum



Sejak berbisnes dengan Asmak ni, boleh kata bila sampai hujung bulan takdela kering terus poket tu.



Sebelum ni 100% harap duit gaji je. Ngam beli barang keperluan dan bayar hutang rumah, kereta je pastu ikat perut.



Sekarang ni bolehla merasa nak bagi lebih kat mak ayah, bagi sedekah dan hadiah kat orang bila-bila rasa nak bagi pon dah tak berkira. Syukur sangat.



Bulan ni dapat pula beli set kerusi batu khas design rupa Asmak ni guna duit hasil niaga. Syukur Alhamdulillah.



Dengan Asmak ni, setahun banyak kali boleh bawak famili pi jalan-jalan. Tak semestinya masa cuti sekolah je baru nak pergi. Bila-bila je ‘on’. Tak payah tunggu ‘time’ gaji macam sebelum ni. Syukur Allah temukan dengan bisnes ni.



Tipulah kata mudah nak capai tahap sekarang ni. Hati kena kental beb masa awal tu. Duit modal jangan gatal nak usik kalau tak, nak ‘rolling’ beli produk pon jenuh. Duit untung tu la kena pandai-pandai uruskan tau. ‘Struggle’ dalam bisnes tu biasa. Ada turun naiknya. Jangan mudah berputus asa.



Yakin dengan produk yang kita jual. Jujur dan ikhlas dalam berniaga. Jangan lupa doa dan niatkan berbisnes ni kerana Allah, bantu keluarga dan bantu umat Islam lain. Dengan bisnes, kita tak perlu meminta-minta dengan manusia. Minta saja dengan Allah yang pegang hati makhluk ciptaanNya.



Terima kasih semua yang sentiasa menyokong Kak Ayu. Semoga rezeki kita semua bertambah-tambah. Aamiiin. 😃


KakAyuAsmak #Asmak4u057 #057Gempur #AsmakPerak #AnakSihatHatiTenang #AsmakDiamondSyawal #Asmak #WeAreFamily


Berminat menjadi sebagian keluarga Asmak? Hubungi :

0135819100 Rabiahtun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.