Promosi hebat 12.12

Assalamualaikum



Kaki shopping online, install la shopback ni.

Masuk ke apps melalui link dari shopback. Nanti dapatla cashback balik selepas berjaya transaksi.


Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Sambil shopping sambil tebus balik duit. Untung kan?



Ingat, masuk dari shopback tau.



Tau la hangpa dah ketaq tangan nak shopping 12.12 tu kennnn..haha..



Hat belum install, klik link 👇👇👇 ni.



https://app.shopback.com/mys?raf=awaBQD



Dapat free rm5 lagi dalam akaun nanti. Cepat sket hangpa dapat tebus duit masuk akaun bank.



Berbelanja dengan bijak ye uolls 😘



Eh, sebelum tu nak remind. Kalau nampak produk Asmak dalam shopee ke Lazada jangan beli. Fake semua tu. Jangan kata kak Ayu tak bagitau.



Sokonglah kami peniaga Asmak yang sentiasa ikut peraturan yang ditetapkan HQ.

Nak beli produk Asmak, mai cari kak Ayu dan pengedar sah Asmak je ye 😁



0135819100 Kak Ayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.