Sedihnya bila takde duit

Bosannye bila jalan-jalan dekat mall kita selalu window shopping je, nak membeli tu rasa segannya nak mintak duit dengan suami.
.
.
” Ibu nak mainan tu, ibu lawanya baju tu kakak nak” ha itulah yang akan sering kita dengar, tapi kita sebagai suri rumah tangga ni diam je lah kan, income pun tak ada, nak mintak duit dekat suami pun segan. Nak bagi reward dekat diri sendiri pun tak dapat. Al-maklum lah kita ni perempuan memang suka membeli-beli ni kan. Tahan saja lah niat di hati tu. Boleh jadi stres dibuatnya
.
.
Kadang suami tengah sesak di hujung bulan, kita pun diam saja tak mintak lebih apa-apa. Cukup keperluan harian saja, nak berlebih-lebih tu memang jarangkan. Kita pun faham dan tak nak bebankan suami.
.
.
SIAPA YANG ALAMAI SITUASI MACAM DEKAT ATAS??? JOM SAYA NAK BAGI ANDA CADANGAN & TIPS.
.
.
Mulakan perniagaan hanya di rumah dengan MINYAK HERBA ASMAK & ANDA AKAN PEROLEHI :

  1. Jana pendapatan bulanan
  2. Bagi reward dekat diri sendiri, anak, suami & keluarga
  3. Bantu suami bila keadaan memerlukan
  4. Bagi ibu dan ayah duit belanja
  5. Bawak anak-anak dan suami bercuti
    .
    .
    Seronok kan dapat semua tu, yang penting dapat keizinan suami dan kita suri rumah ni nekad buat bersungguh-sungguh tanpa banyak alasan. InsyaAllah semua akan menjadi nanti.HUBUNGI NO DEKAT BAWAH SEKARANG KALAU ANDA NAK UBAH KEHIDUPAN DARI BIASA KEPADA LUARBIASA.
    .
    .
    0135819100
    0135819100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.