Set Rawatan Rambut Asmak

Set Rawatan Rambut Asmak

“KEPALA HAMPIR BOTAK, RAMBUT BERSEPAH SANA SINI. ADUHHHHHHHH”
.
Ehh teringat pula cerita bulan lepas. Ada sorang akak (Kak Anna), dia habaq dekat Dayah yang dia ada masalah rambut rapuh. Sikat ja lebih 20 helai gugur 😣😣

Dah kronik sangat ni. Dia siap bgtau malu dengan suami. Sokmo kena perli siap kata “Rambut Bersepah atas lantai”. Adusss segan sangatttt.

Tertarik dengan Brand Asmak kebetulan akak ni pengguna tegar Minyak Herba Asmak yang tengah viral ni lah. Bukan #Husna ja yang tengah trending tu. Dia terus sambaq satu set #ShampooBungaRaya + #HairMoisturizerWithSerum. Dia ikut betul apa dayah ajar. Time mandi macam biasa dia shampoo rambut dengan shampoo #BungaRaya walaupun kurang berbuih tapi best sangat sebab wangi dan fresh je.Dia kata lebih konpiden nak guna produk yang organik ni. Rasa lebih selamat.

Lepas mandi, tunggu rambut kering, dia terus je serum rambut guna #HairMosturizerWithSerum. Alaa macam orang pakai minyak rambut tu..Sapu-sapu terus bersinaq.Tapi dia ckp apa yang best serum ni tak berminyak,tak melekit ditangan atau rambut,dah la wangi ya amattt.
Rambut zasss terus jadi lembut dan lurus macam buat rebonding uolss. Dia siap pakai dari kulit kepala lagi,sebab konpiden katanya produk yang naturalni..Tambah-tambah shampoo ni di buat secara homemade pulak..Mesti penuh kasih sayang kan kan kan..

Lepas sebulan guna shampoo dan serum ni dengan konsisten,korang tengok apa yang jadi dekat akak ni. .Macam nak melompat ke bulan je bila baca feedback dia selepas sebulan guna. Mak dan suami dia siap tegur RAMBUT NAMPAK BANYAK 😍😍

Jom Cuba Set Rawatan Rambut Asmak ni.
.
berminat boleh wsup kami dibawah
.
==> 0135819100 Cikgu Basariah

==> 0135819100 Cikgu Basariah

==> 0135819100 Cikgu Basariah

#Info: shampoo organik memang kurang berbuih ya berbanding shampoo biasa. sebab kami tak guna surfactant yg hardest chemical.

#Fakta: Buih shampoo yang banyak tak baik untuk kesihatan rambut jangka masa panjang

#SetRawatanRambutAsmak
#SyampooBungaRaya
#HairMosturizerWithSerum
#SevenisHairOil
#Asmak4u057
#AsmakByMhamsb

 

0135819100 Cikgu Basariah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.