Tag Archives: Hotel di bentong

Assalamualaikum Alhamdulillah berkesempatan bercuti sambil berbisnes di bentong. Kami check in hotel Kristal ni pada 1/9/2018 dan check out 2/9/2018. Cari hotel melalui trivago dan dia direct ke booking.com. Kononya rate tu paling murah. Masa booking tak sampai rm300 tapi bila ada bayar pada 1hb ada SST dah jadi rm3++. Huhu..sedih. Harga selepas SST..cukai saja RM17.28 😭 Harga asal sebelum SST Ok, nak review sket pasal hotel ni. Jom cekidout Mula sampai je tengok..adoi..ni ke hotel. Dahla mahai macam rumah kedai je 😅 Kami dok bilik ni. Nombor bilik semua nombor sama tiga kali..contoh 111, 222 😂 Toilet memang cun habis..luas dan ada pintu kaca. Sesuai sangat buat pasangan yang berbulan madu Dapat dua katil queen. Katil dia besar. Best betoi! Disediakan juga pantry ringkas tapi elegan. Ada peti ais mini kat bawah tu. Banyak juga dia bagi kopi, krimer, susu..yela..booking bilik utk 4 org..dua dewasa dua kanak-kanak 😎 Ada…

Read more

1/1