Ubat rindu

Ubat rindu

Assalamualaikum

Ada ke yang tak dapat balik kampung sepanjang PKP ni?

Mesti rindu sangat dengan mak ayah kat kampung halaman kan? Apa la agaknya khabar mereka? Sihat ke tak? Makanan cukup ke tak?

Jom hadiahkan produk Asmak dan set kurma ni untuk ibu ayah kesayangan. Mesti tersenyum lebar mereka atas ingat dari anak kesayangan di perantauan.

Jangan risau, Kak Ayu uruskan pos semuanya. Kos pos pon Kak Ayu bagi mur-mur je untuk bantu korang.

Nak order klik je link ni www.wasap.my/60135819100/bingkisan+ingatan+Asmak+buat+ibu+ayah . Guna link ni tau. Sebab nak bagi diskaun kos pos kaw kaw ni 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.